سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش دوغ

آش دوغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۱ پیمانه
باقلا ۱/۲ پیمانه
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
نعنا ۲ قاشق غذا خوری
شوید ۱ پیمانه
آب ۳ پیمانه
دوغ ۲ لیتر
آش دوغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش دوغ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج رو که از یک ساعت قبل خیس کردیم با سه پیمانه آب و شوید روی حرارت گذاشته و میزاریم تا همه آب اون تمام شه و به خورد برنج بره و برنجمون کاملا پخته بشه.
مرحله 2بعد پیاز داغ رو روی حرارت گذاشته و 1/2ق چ زردچوبه بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و به همراه نعنا داغ به برنج می افزاییم
مرحله 3بعد دوغ رو میریزیم. نمک رو آخر پخت اضافه میکنیم که اگر دوغ شور باشه آش رو شور نکنه
مرحله 4بعد میزاریم با حرارت متوسط حدود نیم ساعت بجوشه و اون رو مدام هم میزنیم که ته نگیره.
مرحله 5و رب ساعت آخر باقلا پخته شده و لپه پخته شده رو اضافه کرده و فلفل و نمک اون رو تنظیم میکنیم.
مرحله 6نکته این آش اینه که دوغ حتما باید ترش باشه که آش ترش بشه حتی میزان دوغ رو میتونیم بیشتر هم کنیم بستگی به ذائقه شما داره.و اینکه برنج حتما باید ایرانی باشه. امیدوارم خوشتون بیاد و لذت ببرید.نوش جان.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین