زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
دوغ ۳ لیتر |
نخود پخته ۲ لیوان |
سبزی (آش) ۳۰۰ گرم |
سیربه مقدار لازم |
آرد ۵ قاشق غذا خوری |
برنج ۱/۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا آرد و برنج را با کمی دوغ مخلوط کنید تا آرد کاملا حل شود. |
مرحله 2 | دوغ را داخل قابلمه بریزید و مخلوط آرد و برنج را به آن اضافه کنید. به طور مستمر ودر یک سمت هم می بزنید(با حرارت بالا )تا جائیکه دوغ جوش بیاید. |
مرحله 3 | در این مرحله گوشت چرخ کرده را با کمی نعنا و نمک ورز دهبد و کوفته ریزه های قلقلی کوچک درست کنید و داخل آش بریزد (البته اضافه کردن کوفته ریزه ها به دلخواه است). |
مرحله 4 | سبزی و سیر و نخود پخته شده را نیز در همین مرحله به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه بسته بگذارید تا آش به اصطلاح جا بیفتد(با حرارت ملایم). |
مرحله 5 | وقتی برنج آش کاملا پخت و لعابدار شد یعنی از حالت آّبکی و شل خارج شد، آش آماده سرو است. |
مرحله 6 | برای تزئین می توان از نعنا داغ استفاده کرد |