سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر استانها آش خیار چنبر(اراک)

آش خیار چنبر(اراک)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
نان خشک ۲ قاشق غذا خوری
بلغور گندم ۱۵۰ گرم
عدس ۲۰۰ گرم
کشک ۱ لیوان
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ بوته
خیار چنبر ۱ کیلوگرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آش خیار چنبر(اراک)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش خیار چنبر(اراک)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا عدس و بلغور گندم را جداگانه بجوشانید و ابش را خالی كنید و بعد با یكدیگر مخلوط كرده و با 3لیوان آب و مقداری نمك و فلفل بپزید. گوشت را شسته و خرد كنید(درشت).پیاز را رنده زده و كمی تفت دهید تا نیم سرخ شود.
مرحله 2سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دهید تا رنگ آن برگردد.سپس 3 لیوان آب بریزید و بگذارید گوشت بپزد ، وقتی آب گوشت به 1/3 کاهش یافت میتوانید عدس و بلغور پخته شده را به گوشت اضافه کنید.
مرحله 3خیار چنبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم های خیار را خارج کنید ، خیارها را حلقه ای خرد کنید ، درون تابه مقداری روغن بریزید سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند .توجه داشته باشید كه خیار نباید له شود.
مرحله 42 عدد پیاز و 2عدد سیر را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند ، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود 1 دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله 5خیارهای تفت داده ، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید ، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد میتوانید نمک ، فلفل و کشک را اضافه نمائید ، 5 دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت برداریدو با پیاز داغ و نعنا و سیر داغ تزیین كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین