سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش خرفه

آش خرفه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
خرفه ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
آرد سبوس دار ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
کشکبه مقدار لازم
روغن کنجدبه مقدار لازم
نعنابه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آش خرفه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش خرفه
روش ساخت
مرحله 1حبوبات را از قبل خیس می کنیم. خرفه را خرد کرده و مدتی با آب کم و مقداری نمک می پزیم.
مرحله 2لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت لپه گذشت ، عدس را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملا پخته و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
مرحله 3پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه، زنجبیل و فلفل تفت می دهیم و نیمی از آن را به آش اضافه می کنیم.
مرحله 4آرد را با ۳ لیوان آب مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم سپس عصاره آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم.
مرحله 5از زمانی که عصاره آرد را اضافه می کنیم، باید مواد را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
مرحله 6در آخر کشک را به میزانی که دوست داریم به آش اضافه می کنیم و یا می توان کشک را در زمان سرو اضافه کرد.
مرحله 7پس از کشیدن آش، آن را با کشک، نعناع و پیاز داغ تزئین می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین