زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
خرفه ۵۰۰ گرم |
لپه ۱ پیمانه |
عدس ۱ پیمانه |
آرد سبوس دار ۱ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
کشکبه مقدار لازم |
روغن کنجدبه مقدار لازم |
نعنابه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | حبوبات را از قبل خیس می کنیم. خرفه را خرد کرده و مدتی با آب کم و مقداری نمک می پزیم. |
مرحله 2 | لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت لپه گذشت ، عدس را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملا پخته و به مواد قبلی اضافه می کنیم. |
مرحله 3 | پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه، زنجبیل و فلفل تفت می دهیم و نیمی از آن را به آش اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | آرد را با ۳ لیوان آب مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم سپس عصاره آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم. |
مرحله 5 | از زمانی که عصاره آرد را اضافه می کنیم، باید مواد را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. |
مرحله 6 | در آخر کشک را به میزانی که دوست داریم به آش اضافه می کنیم و یا می توان کشک را در زمان سرو اضافه کرد. |
مرحله 7 | پس از کشیدن آش، آن را با کشک، نعناع و پیاز داغ تزئین می کنیم. |