زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
نعنابه مقدار لازم |
جو ۱.۵ پیمانه |
نخود ۱/۲ پیمانه |
آب قلم ۸ پیمانه |
کشک ۲ پیمانه |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیسخورده و نمك را اضافه كرده و میگذاریم تا جو خوب پخته شود.حبوبات را جداگانه آبپز میكنیم تا آب آنها كاملا تبخیر شود. |
مرحله 2 | بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه كرده و پیاز سرخ شده را كه با زردچوبه و فلفل تفت دادهایم، به آش میافزاییم و میگذاریم آش خوب جا افتاده و لعابدار شود. |
مرحله 3 | 10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، كشك را اضافه كرده و در آخر در ظرف دلخواه كشیده، با كشك و نعنا داغ روی آن را تزیین میكنیم. |