سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش تمبر

آش تمبر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوشت ۵۰۰ گرم
برنج ۳۰۰ گرم
عدس ۳/۴ لیوان
پیاز ۲ عدد
تمر هندی ۳۰۰ گرم
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
آش تمبر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش تمبر
روش ساخت
مرحله 1گوشت را با مقداری آب و یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد .می توانید کمی زردچوبه به آن اضافه کنید .
مرحله 2سپس گوشت‌ها را از قابلمه خارج کنید. استخوان‌های گوشت را جدا کنید و گوشت را ریش ریش کنید و بعد برنج را به آب گوشت اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج خوب پخته شود و مغز پخت شود .در این مرحله اصلا نباید محتویات دیگ را به هم بزنید چون ته می گیرد .
مرحله 3حالا عدس و گوشت را اضافه کنید و مجددا صبر کنید تا عدس هم کاملا پخته شود
مرحله 4در این فاصله حدود دو لیوان آب جوش را با تمبر مخلوط کنید و خوب با قاشق آنرا در آب حل کنید و بگذارید حدود یک ساعت خیس بخورد و بعد آنرا صاف کنید تا شیره تمبر گرفته شود . در ضمن یک عدد پیاز را با کمی روغن سرخ کنید تا پیاز داغ حاضر شود .
مرحله 5وقتی عدس کاملا پخته شد شیره تمر را اضافه کنید و بعد اگر آب آن کافی نبود مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی برنج له شود و به اصطلاح لعاب بیندازد و در این مرحله پیاز داغ و نعنا داغ را هم اضافه می کنیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین