زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۵۰۰ گرم |
برنج ۳۰۰ گرم |
عدس ۳/۴ لیوان |
پیاز ۲ عدد |
تمر هندی ۳۰۰ گرم |
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت را با مقداری آب و یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد .می توانید کمی زردچوبه به آن اضافه کنید . |
مرحله 2 | سپس گوشتها را از قابلمه خارج کنید. استخوانهای گوشت را جدا کنید و گوشت را ریش ریش کنید و بعد برنج را به آب گوشت اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج خوب پخته شود و مغز پخت شود .در این مرحله اصلا نباید محتویات دیگ را به هم بزنید چون ته می گیرد . |
مرحله 3 | حالا عدس و گوشت را اضافه کنید و مجددا صبر کنید تا عدس هم کاملا پخته شود |
مرحله 4 | در این فاصله حدود دو لیوان آب جوش را با تمبر مخلوط کنید و خوب با قاشق آنرا در آب حل کنید و بگذارید حدود یک ساعت خیس بخورد و بعد آنرا صاف کنید تا شیره تمبر گرفته شود . در ضمن یک عدد پیاز را با کمی روغن سرخ کنید تا پیاز داغ حاضر شود . |
مرحله 5 | وقتی عدس کاملا پخته شد شیره تمر را اضافه کنید و بعد اگر آب آن کافی نبود مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی برنج له شود و به اصطلاح لعاب بیندازد و در این مرحله پیاز داغ و نعنا داغ را هم اضافه می کنیم . |