سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش ترش گیلان

آش ترش گیلان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
برنج ۱ پیمانه
سبزی ۴۰۰ گرم
باقلا ۲ لیوان
آبغوره ۱ لیوان
سیر داغ ۱/۲ لیوان
نعنا ۱/۲ لیوان
رب آلوچه ۳ قاشق غذا خوری
آب ۶ لیوان
آش ترش گیلان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش ترش گیلان
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا برنج رو چند ساعت قبل خیس میکنیم .بعد اون برنج خیس خورده رو داخل قابلمه مناسبی ریخته با آبی که چند سانت بالاتر از برنج باشه میگذاریم به اندازه ای که حالت شفته پیدا کنه پخته شه.
مرحله 2بعد این مرحله سبزی رو اضافه میکنیم و وقتی رنگ سبزی عوض شد آبغوره و رب آلوچه رو همون اول باید بریزیم و میزاریم تا چند دقیقه ای با هم بجوشن.
مرحله 3در مرحله بعدی باقالی از قبل پخته رو هم به آش اضافه میکنیم و بعد چند جوش ریز سه چهارم سیر داغ و نصف پونه و نعناع خشک رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه هم ریخته و میزاریم آشمون قشنگ جا بیفته.
مرحله 4هر چند،دقیقه یبار آش رو هم میزنیم که ته نگیره.
مرحله 5ترشی این آش رو میشه به دلخواه کم و زیاد کرد اما اصل آش اینه که ترشیش کاملا باید مشهود باشه.
مرحله 6وقتی این آش حاضر شد،با بقیه سیرداغ و نعناع داغی که درست میکنیم تزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین