زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
سبزی ۱ کیلوگرم |
عدس ۱ پیمانه |
نخود ۱/۲ پیمانه |
لوبیا چشم بلبلی ۱/۲ پیمانه |
رشته (آشی) ۲۰۰ گرم |
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری |
سیر داغ ۱/۲ قاشق سوپ خوری |
نعنابه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کشک ۱ پیمانه |
کوفته ریزه ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | نخود و لوبیا را از 12 ساعت قبل بخیسانید. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. |
مرحله 2 | عدس را اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه کنید. |
مرحله 3 | بعد از نیم ساعت پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید. |
مرحله 4 | کوفته ریزه ها را اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. سپس رشته آش را بیفزایید. بعد از 15 دقیقه آش را در ظرف بکشید و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید. |