زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بلغور گندم ۲ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
پای مرغ ۱ بسته |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱.۵ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
اسفناج ۱ لیوان |
آب ۱.۵ لیتر |
مرحله 1 | من توی زودپز درست میکنم شما میتوانید در قابلمه درست کنید اما زمان بیشتری میبره. |
مرحله 2 | پیاز را نگینی خورد کرده وبا کمی روغن سرخ میکنیم ادویه را هم اضافه می کنیم کمی مخلوط میکنیم وبعد روب گوجهفرنگی را اضافه می کنیم کمی تفتشان میدهیم حال یک لیترونیم آب را اضافه میکنیم. |
مرحله 3 | یارما را تمیز کرده و باکمی آب شسته وبا پای مرغ در زودپز میریزیم سبزی خورد شده را هم اضافه میکنیم اگر لازم بود آب اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | در زودپز را می بندیم و روی حرارت میگذاریم20دقیقه اول با حرارت بالا میگذاریم تا بپزد و صدای سوت زود پز بلند شود بعد حرارت را کمتر میکنیم حدود یک ساعت تاخوب بپزد. |
مرحله 5 | بعد سوپاپ زودپز را بلند میکنم تا کاملا هوای داخل زودپز خالی بشه. حال در زودپز را باز میکنیم نمک وآبلیمو را به اندازه اضافه می کنیم و حال غذا را در ظرف مورد نظر سرو میکنیم. نوش جان. |