سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش بلغور پخته با پای مرغ(یا همون یارما شورباسی)

آش بلغور پخته با پای مرغ(یا همون یارما شورباسی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بلغور گندم ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
پای مرغ ۱ بسته
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱.۵ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
اسفناج ۱ لیوان
آب ۱.۵ لیتر
آش بلغور پخته با پای مرغ(یا همون یارما شورباسی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش بلغور پخته با پای مرغ(یا همون یارما شورباسی)
روش ساخت
مرحله 1من توی زودپز درست میکنم شما میتوانید در قابلمه درست کنید اما زمان بیشتری میبره.
مرحله 2 پیاز را نگینی خورد کرده وبا کمی روغن سرخ میکنیم ادویه را هم اضافه می کنیم کمی مخلوط میکنیم وبعد روب گوجه‌فرنگی را اضافه می کنیم کمی تفتشان میدهیم حال یک لیترونیم آب را اضافه میکنیم.
مرحله 3یارما را تمیز کرده و باکمی آب شسته وبا پای مرغ در زودپز میریزیم سبزی خورد شده را هم اضافه میکنیم اگر لازم بود آب اضافه می کنیم.
مرحله 4در زودپز را می بندیم و روی حرارت میگذاریم20دقیقه اول با حرارت بالا میگذاریم تا بپزد و صدای سوت زود پز بلند شود بعد حرارت را کمتر میکنیم حدود یک ساعت تاخوب بپزد.
مرحله 5بعد سوپاپ زودپز را بلند میکنم تا کاملا هوای داخل زودپز خالی بشه. حال در زودپز را باز میکنیم نمک وآبلیمو را به اندازه اضافه می کنیم و حال غذا را در ظرف مورد نظر سرو میکنیم. نوش جان.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین