زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
بلغور ۳ پیمانه |
عدس ۱ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
آب ۳-۴ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را خرد کرده و داخل روغن سرخ میکنیم. |
مرحله 2 | سپس نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم. |
مرحله 3 | بعد یک پیمانه عدس را اضافه کرده و 2 پیمانه آب را هم به مواد افزوده و حدود نیم ساعت روی شعله ملایم میگذاریم تا عدس پخته شود. |
مرحله 4 | بلغور شیر را به همراه یک پیمانه آب اضافه کرده و درب قابلمه راگذاشته (کمی کنار درب را بازمیگذاریم تا آش سرریز نشود) به مدت یک ساعت روی شعله ملایم میگذاریم تا آش پخته و غلیظ شود. |