زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
سبزی ۱ کیلوگرم |
لپه ۳-۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۴-۳ قاشق سوپ خوری |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
آب انار ۱ لیوان |
گلپر ۱-۲ قاشق سوپ خوری |
روغن ۲-۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | لپه و پیاز را سرخ کنید . |
مرحله 2 | 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی بریزید، روی آتش ملایم بگذارید و کمی نمک و فلفل بریزید تا لپه کمی بپزد. |
مرحله 3 | بعد برنج را به دقت بشویید و داخل لپه بریزید، بگذارید برنج کاملا بپزد |
مرحله 4 | گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. |
مرحله 5 | به گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه و کوفته درست کنید |
مرحله 6 | کوفته ها را داخل آش بریزید. |
مرحله 7 | سبزی را نیز تمیز کنید، بشویید، خرد کنید و به مایه آش اضافه کنید؛ بگذارید آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد. |
مرحله 8 | باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. |
مرحله 9 | آب انار را داخل آش بریزید. |
مرحله 10 | گلپر را نیز به آش اضافه کنید و آش را در ظرف و کمی نعنا داغ روی آن بریزید (با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعنا خشک نرم، نعناع داغ درست کنید). |