زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۱ کیلوگرم |
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری |
لپه ۱ پیمانه |
سویا ۱/۲ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
آبغوره ۴ قاشق غذا خوری |
پیاز ۵ عدد |
نمک و فلفل ۲ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نعنا خشک ۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
آب ۶ پیمانه |
آرد لپه ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | آرد برنج را با آب سرد حل کرده از صافی رد کنید تا زلال شود بعد شش پیمانه آب را اضافه کنید روی حرارت مرتب هم بزنید تا جوش آید و گلوله نشود. |
مرحله 2 | لپهای را که از قبل حدود ۲ ساعت خیس کرده بودید به آن اضافه کنید و بعد اسفناج را که از قبل شسته و خرد کرده بودید را همراه کره به مواد قبلی اضافه کرده، پیازها را سرخ کنید وقتی طلایی شد زردچوبه را اضافه کنید .۱/۲ پیاز سرخ شده را با نمک و فلفل در آش بریزید و بگذارید با حرارت ملایم جا بیفتد. |
مرحله 3 | هنگام کشیدن آش، آبغوره را داخل آن بریزید و روی آن را با پیاز و نعناع داغ و کوفته ریزه سویا تزیین کنید |
مرحله 4 | طرز تهیه کوفته ریزه: سویا را ۱۰ دقیقه خیس کنید ۵ دقیقه بجوشانید. یک عدد پیاز را رنده کنید آرد لپه، نمک و ادویه را اضافه کنید و به صورت کوفته ریزه در بیاورید و در روغن سرخ کنید. |