سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم آش آبلیمو

آش آبلیمو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۲۰۰ گرم
سبزی ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۳ قاشق غذا خوری
مارچوبه ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۴ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آبلیموبه مقدار لازم
آش آبلیمو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آش آبلیمو
روش ساخت
مرحله 1دو عدد پیاز را پوست کنده و داخل یک قابلمه می‌ریزیم.کمی روغن به آن اضافه کرده و پیازها را سرخ می‌کنیم تا طلائی گردد.
مرحله 2فلفل، نمک و لپه را به همراه 4 الی 5 لیوان آب به پیاز سرخ‌شده اضافه‌کرده و آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم.
مرحله 3برنج را شسته و آن را داخل آش می‌ریزیم و باز حدود 20 الی 25 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کمی پخته و لعاب بی‌اندازد
مرحله 4دو پیاز دیگر را پوست‌گرفته و رنده می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه نموده و خوب هم می‌زنیم. سپس آن را به صورت گلوله گلوله گل می‌گیریم و داخل آش می‌اندازیم.
مرحله 5سبزی‌ها (نعنا، گشنیز، پیازچه و جعفری) را شسته و خوب خرد می‌کنیم و به آش اضافه می‌کنیم و باز هم به مدت 15 الی 20 دقیقۀ دیگر روی حرارت می‌گذاریم. در این مرحله آب لیمو، شکر و مارچوبه را به آش اضافه می‌نماییم. سپس آش را خوب به‌هم می‌زنیم و می‌گذاریم کمی جا بیفتد
مرحله 6پس از پختن و جا افتادن آش، آن را در ظرف مناسب می‌کشیم. می‌توان برای تزئین آن، نعنا را در روغن سرخ‌کرده و روی آش بریزیم و یا آن را با کمی زعفران تزِِیین کنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین