زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ لیوان |
آبغوره ۱ لیوان |
لپه ۱ استکان |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
سبزی ۱ کیلوگرم |
پیاز ۲ عدد |
نعنا ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرف مناسب كمی روغن داغ كنید و بعد یكی از پیازها را خرد كرده و در ظرف سرخ كنید.مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه كنید و پس از تفت دادن لپه و برنج خیس خورده را از آبكش رد كرده و به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. |
مرحله 2 | سپس 5 پیمانه آب و كمی نمك به مواد اضافه كنید و شعله را زیاد كنید تا غذای شما جوش بیاید و آنگاه شعله را ملایم كرده و اجازه دهید موادتان بپزند. |
مرحله 3 | در این بین مواد را مخلوط كنید تا غذای شما لعاب بیشتری بدهد.وقتی برنج نیم پز شد سبزیها را خرد كرده و به آش اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا خوب جا بیفتد. |
مرحله 4 | نیم ساعت مانده به پخته شدن غذا آبغوره را اضافه میكنیم و شعله را زیاد میكنیم تا غذا بجوش بیاید و پس از آن شعله را كم كرده و در ظرف مناسب بقیه پیاز را سرخ میكنیم و آن را با نعنا و زردچوبه كمی تفت میدهیم و به غذا اضافه میكنیم.كمی هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و سپس غذا را برای سرو آماده میكنیم. |