زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود ۱ پیمانه |
گوشت ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
عدس ۱ پیمانه |
برنج ۲ پیمانه |
تره ۵۰۰ گرم |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه میپزیم ،پس از یك ساعت نخود و لوبیا سفید را كه قبلا به مدت 24 ساعت خیس كردهایم به گوشت اضافه میكنیم. |
مرحله 2 | وقتی گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه میكنیم و درجه شعله گاز را تنظیم میكنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم كه ته نگیرد. |
مرحله 3 | این غذا باید كاملا پخته شود، به طوری كه گوشت كاملا ریشریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با كشك، نعناداغ و مقداری گوشت تزئین كرده و سرو میكنیم. |