زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر زنجبیلبه مقدار لازم |
زردچوبهبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
خمیربه مقدار لازم |
مرحله 1 | خمیر نان باگت رو توی یه سینی بریزید و یا جلو افتاب یا مثل من تو محیط خونه خشک خشک کنید |
مرحله 2 | بعد از خشک شدن خمیرها اون رو با دست به قطعه های کوچک تر کنید و بریزید داخل قابلمه ای و بزارید روی گاز |
مرحله 3 | با شعله ملایم شروع به تفت دادن کنید تا زمانی که رنگ آن طلایی شود (مدام هم بزنید) |
مرحله 4 | بعد از طلایی شدن ادویه ها رو افزوده و باز کمی با ادویه ها تفت بدید و شعله رو خاموش کنید و بگذارید تا کاملا سرد سرد شود |
مرحله 5 | آرد سوخاری خونگی رو توی شیشه در دار ریخته و در یخچال نگه دارید کنید و برای انواع ماهی سوخاری میگو سوخاری و انواع خوردنی های سوخاری استفاده کنید |