سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته آرانچینی(کوفته برنج) ایتالیایی

آرانچینی(کوفته برنج) ایتالیایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۲ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۸ ورق
خرده نان ۱ فنجان
روغنبه مقدار لازم
سس مارینارا ۱ فنجان
آرانچینی(کوفته برنج) ایتالیایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آرانچینی(کوفته برنج) ایتالیایی
روش ساخت
مرحله 1قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط قرار دهید و آنقدر روغن مایع در آن بریزید که تا ارتفاع 10 سانتی متری بالا بیاید.
مرحله 2برنج، پنیر پارمزان و 1 تخم مرغ را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید و با استفاده از دست خوب مخلوط را با هم ترکیب کنید.
مرحله 3یک تکه ی کوچک از مخلوط را بردارید و آن را خوب بچلانید و فشار دهید و 1 تکه پنیر موزارلا را وسط آن بگذارید.
مرحله 4سپس به شکل توپ در بیاورید. این کار را تکرار کنید تا 8 آرانچینی درست شود.
مرحله 52 عدد تخم مرغ باقیمانده را با هم بزنید. هر آرانچینی را در تخم مرغ ها سپس در خرده نان فرو کنید و بتکانید تا خرده نان اضافه از آن بریزد.
مرحله 6زمانی که دمای روغن به 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) رسید، 2 تا 3 آرانچینی روکش شده را در قابلمه قرار دهید و آنها را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی بشوند و کاملاً بپزند.
مرحله 7با یک کفگیر آرانچینی های سرخ شده را از قابلمه در بیاورید و در بشقابی که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بچینید. بلافاصله به آرانچینی نمک بزنید. باقی آرانچینی ها را هم به همین ترتیب سرخ کنید.
مرحله 8آرانچینی را گرم به همراه سس مارینارای گرم شده سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین