زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۱ کیلوگرم |
پیاز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۳ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
سماق ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رندهشده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمهای نگینیشده مخلوط کنید و ورز دهید. |
مرحله 2 | آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود. |
مرحله 3 | برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجهفرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. |
مرحله 4 | آنگاه کبابها را داخل نان مخصوص ترکیهای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمهای میل کنید |