سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج آجیل پلو

آجیل پلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۵۰۰ گرم
بادام هندی ۱۰۰ گرم
کشمش ۱/۲ پیمانه
کنجد ۱ قاشق سوپ خوری
زردآلو ۱/۲ پیمانه
زعفران ۱ استکان
پسته ۱/۲ پیمانه
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه
پیاز ۱ عدد
زیره ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
آجیل پلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آجیل پلو
روش ساخت
مرحله 1برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
مرحله 2روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند.
مرحله 3آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
مرحله 4سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین