سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج آجیل پلو

آجیل پلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۵۰۰ گرم
بادام هندی ۱۰۰ گرم
کشمش ۱/۲ پیمانه
کنجد ۱ قاشق سوپ خوری
زردآلو ۱/۲ پیمانه
زعفران ۱ استکان
پسته ۱/۲ پیمانه
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه
پیاز ۱ عدد
زیره ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
آجیل پلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آجیل پلو
روش ساخت
مرحله 1برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
مرحله 2روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند.
مرحله 3آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
مرحله 4سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین