زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آجیل ۲ فنجان |
شکر ۱۷۰ گرم |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | حرارت فر رو روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار میدیم. |
مرحله 2 | آجیل رو توی سینی فر میریزیم و بمدت 6 تا 8 دقیقه توی فر میذاریم تا ترد بشه. بعد آجیلها رو به یه کاسه منتقل کرده و اجازه میدیم خنک بشه. وقتی سینی فر خنک شد، با کاغذ روغنی میپوشونیمش. |
مرحله 3 | تو یه ماهی تابه بزرگ، شکر، نمک و آب رو مخلوط میکنیم و 12 تا 15 دقیقه روی حرارت میذاریم و هر زمانی که به جوش اومد، ماهی تابه رو میچرخونیم اما موادمون رو هم نمیزنیم تا کم کم رنگش کهربایی یا کاراملی بشه. |
مرحله 4 | حالا ترکیب کاراملیمون رو با آجیل مخلوط میکنیم و آجیل رو توی سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشوندیم، میریزیم. سعی کنید آجیلهای به هم چسبیده رو تا جایی که امکانش هست از هم جدا کنید. |
مرحله 5 | بعد از اینکه کاملا خنک شد آمده سرو میشه و قبل از سرو کردن میتونیم آجیلهای به هم چسبیده رو جدا کنیم. |