زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
کشک ۱ لیوان |
بادمجان ۲ عدد |
سیر ۳ حبه |
نخود ۱/۲ لیوان |
لوبیا سفید ۱/۲ لیوان |
گوشت ۳۰۰ گرم |
مرحله 1 | نخود و لوبیا را حتما از شب قبل خیس كنید و حداقل 3 مرتبه آب ان را تعویض كنید. |
مرحله 2 | گوشت ، نخود و لوبیای خیس خورده ، سیر و پیاز خرد شده را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید ). |
مرحله 3 | بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید ، 10 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد. |
مرحله 4 | حدود 3 قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید ، نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید |
مرحله 5 | مایه آبگوشت را بکوبید و بهمراه اب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید ( آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید ). |
مرحله 6 | خوردن این غذا با نان سنگك و سبزی خوردن توصیه میشود. |