زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۱ کیلوگرم |
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر زیره ۳/۴ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
هویج ۲ عدد |
رزماری ۳ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را بهصورت تکههای 4-3 سانتی خرد کنید. کدوحلوایی را پوست بگیرید و بهصورت مکعبی خرد کنید. اندازه تکههای گوشت و کدوحلوایی بستگی به سلیقه خودتان دارد. |
مرحله 2 | در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شدند، تکههای گوشت را همراه با زنجبیل رنده شده، پودر زیره و پودر تخم گشنیز داخل قابلمه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. |
مرحله 3 | بعد از 4-3 دقیقه گوجهفرنگیهای رنده شده را همراه با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید. صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای گوشت بپزد. بعد از حدود 45 دقیقه رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و آن را داخل خوراک حل کنید. |
مرحله 4 | سپس هویج، گوجهفرنگی و کدوحلوایی خردشده را اضافه کنید. رزماری ها را هم در این مرحله داخل قابلمه بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد و خوراک شما آماده شود. |
مرحله 5 | بعدازاینکه خوراک آماده شد، آن را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، در صورت تمایل آن را با سبزیهای معطر تزئین و سرو کنید. |