سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دیزی و آبگوشت و اشکنه آبگوشت کدوحلوایی و زیره

آبگوشت کدوحلوایی و زیره
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کدو حلوایی ۱ کیلوگرم
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
پودر زیره ۳/۴ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
هویج ۲ عدد
رزماری ۳ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آبگوشت کدوحلوایی و زیره
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آبگوشت کدوحلوایی و زیره
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت را به‌صورت تکه‌های 4-3 سانتی خرد کنید. کدوحلوایی را پوست بگیرید و به‌صورت مکعبی خرد کنید. اندازه تکه‌های گوشت و کدوحلوایی بستگی به سلیقه‌ خودتان دارد.
مرحله 2در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از آن‌که نرم و طلایی شدند، تکه‌های گوشت را همراه با زنجبیل رنده شده، پودر زیره و پودر تخم گشنیز داخل قابلمه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله 3بعد از 4-3 دقیقه گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را همراه با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید. صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های گوشت بپزد. بعد از حدود 45 دقیقه رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و آن را داخل خوراک حل کنید.
مرحله 4سپس هویج، گوجه‌فرنگی و کدوحلوایی خردشده را اضافه کنید. رزماری ها را هم در این مرحله داخل قابلمه بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد و خوراک شما آماده شود.
مرحله 5بعدازاین‌که خوراک آماده شد، آن را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، در صورت تمایل آن را با سبزی‌های معطر تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین