زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
نخود ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
انار ۶ عدد |
بادمجان ۲ عدد |
به ۱ عدد |
هویج ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا از شب قبل نخود و لوبیا رو خیس میکنیم و چند بار آبش رو تعویض میکنیم و داخل قابلمه به همراه گوشت و پیاز درشت خرد کرده میریزیم و آب بهش اضافه میکنیم. |
مرحله 2 | بعد از یک ساعت پخت ، کف روی قابلمه رو میگیریم و بادمجون و به و هویج رو خرد کرده و به آب گوشتمون اضافه میکنیم. |
مرحله 3 | حالا آب انارها رو به کمک آب انار گیر میگیریم یا اینکه دون میکنیم وبا گوشت کوب ، انارها رو فشار میدیم تا آب انارها در بیاد و داخل ابکش میریزیم و با دست فشار میدیم و آب انار ها رو هم داخل قابلمه میریزیم. |
مرحله 4 | در این مرحله سیب زمینی رو هم خرد کرده و اضافه میکنیم |
مرحله 5 | یک ساعت مونده به پخت کامل آب گوشت ادویه ها رو کمی تفت داده و رب رو اضافه میکنیم و بعد از سرخ شدن کامل،دو ملاقه آب گوشت اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل قابلمه میریزیم. |
مرحله 6 | نیم ساعت آخر هم ابلیمو رو اضافه میکنیم تا ابگوشتمون لذیذ تر بشه. |
مرحله 7 | غذای ما بعد از 5 ساعت،اماده است،نوش جان. |