زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۵ عدد |
پیاز ۲ عدد |
گوجه سبز ۰.۵ کیلوگرم |
گوشت ۷۵۰ گرم |
دنبه ۴۰ گرم |
لپه ۱۵۰ گرم |
سبزی ۰.۵ کیلوگرم |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا گوشت و دنبه را كاملا شسته و خشك میكنیم . |
مرحله 2 | پیاز را پوست كنده و میشوییم و به 4قسمت تقسیم میكنیم. |
مرحله 3 | دنبه را داخل ظرف مناسب برای طبخ آبگوشت قرار داده و آن را آب میكنیم |
مرحله 4 | بعد پیاز را اضافه كرده و داخل دنبه تفت میدهیم و بعد كمی زردچوبه و 1قاشق غذاخوری زعفران را اضافه كرده و گوشت را به آن اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم. |
مرحله 5 | سپس لپه شسته شده را اضافه كرده و كمی تفت میدهیم و اجازه میدهیم گوشت با 5تا6لیوان آب بپزد. |
مرحله 6 | گوجه سبزها را میشوییم و با مقداری آب و نمك میپزیم و بعد از صافی رد كرده و خوب گوشت آن را از پوست و هسته جدا میكنیم. |
مرحله 7 | سبزی را شسته و ریز خرد میكنیم و با مقداری روغن تفت داده و كاملا سرخ میكنیم و بعد از نیم پز شدن گوشت به غذا اضافه میكنیم. |
مرحله 8 | در اواخر پخت گوشت، پوست سیب زمینی ها را گرفته و آنها را تمیز می شوئیم. |
مرحله 9 | سپس سیب زمینی را به همراه مقداری نمک، فلفل ،بقیه زعفران و عصاره گوجه سبز داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم تا جا بیفتد. |
مرحله 10 | سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم. |