سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دیزی و آبگوشت و اشکنه آبگوشت معطر (ترش)

آبگوشت معطر (ترش)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیب زمینی ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
گوجه سبز ۰.۵ کیلوگرم
گوشت ۷۵۰ گرم
دنبه ۴۰ گرم
لپه‎ ۱۵۰ گرم
سبزی ۰.۵ کیلوگرم
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
آبگوشت معطر (ترش)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آبگوشت معطر (ترش)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت و دنبه را كاملا شسته و خشك میكنیم .
مرحله 2پیاز را پوست كنده و میشوییم و به 4قسمت تقسیم میكنیم.
مرحله 3 دنبه را داخل ظرف مناسب برای طبخ آبگوشت قرار داده و آن را آب میكنیم
مرحله 4 بعد پیاز را اضافه كرده و داخل دنبه تفت میدهیم و بعد كمی زردچوبه و 1قاشق غذاخوری زعفران را اضافه كرده و گوشت را به آن اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.
مرحله 5سپس لپه شسته شده را اضافه كرده و كمی تفت میدهیم و اجازه میدهیم گوشت با 5تا6لیوان آب بپزد.
مرحله 6گوجه سبزها را میشوییم و با مقداری آب و نمك میپزیم و بعد از صافی رد كرده و خوب گوشت آن را از پوست و هسته جدا میكنیم.
مرحله 7سبزی را شسته و ریز خرد میكنیم و با مقداری روغن تفت داده و كاملا سرخ میكنیم و بعد از نیم پز شدن گوشت به غذا اضافه میكنیم.
مرحله 8در اواخر پخت گوشت، پوست سیب زمینی ها را گرفته و آنها را تمیز می شوئیم.
مرحله 9سپس سیب زمینی را به همراه مقداری نمک، فلفل ،بقیه زعفران و عصاره گوجه سبز داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
مرحله 10سپس آن را داخل ظرف مناسب ریخته و سرو می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین