زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ فنجان |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
پیازچه ۱/۴ فنجان |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
مرغ ۲ فنجان |
ذرت ۳۵۰ گرم |
آب مرغ ۲ فنجان |
سس پنیربه مقدار لازم |
پوره سیب زمینیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه 3 لیتری، آب مرغ، ذرت، مرغ؛ فلفل دلمه ای، پیازچه و کره را گرم کنید و به جوش بیاورید. در آن را بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید 5 دقیقه آهسته قل بخورد و گاهی هم بزنید تا فلفل دلمه کمی نرم شود. |
مرحله 2 | شیر و 1 کیسه کوچک سس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس آب شود. از روی شعله بردارید. 1 کیسه کوچک پوره ی سیب زمینی را اضافه کنید. فوراً سرو کنید. |