زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۵ تکه |
سیب زمینی ۵ عدد |
پیاز ۱ عدد |
لپه ۱ پیمانه سرخالی |
ترخون ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱/۳ پیمانه |
مرحله 1 | پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ نمایید و لپه از قبل خیس کرده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید. |
مرحله 2 | نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه تکه های مرغ اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. |
مرحله 3 | ۴ لیوان آب را به همراه سیب زمینی ها به مواد اضافه کرده و پس از جوش آمدن، صبر کنید تا جا بیفتد. |
مرحله 4 | در آخر ترخون و آبلیمو را اضافه کرده و پس از ۵ دقیقه جوش خوردن، آبگوشت حاضر است. |