زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست ۶ لیوان |
لپه ۱ فنجان |
سینه مرغ ۱ عدد |
آب ۷ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | لپه رو با آب میزاریم بپزه . |
مرحله 2 | سینه ی مرغ رو قطعه قطعه میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم . |
مرحله 3 | سینه ی مرغ سرخ شده رو به لپه ی درحال پخت اضافه میکنیم تاکاملا بپزه ومغز پخت شه .... درآخر وقتی لپه ومرغ کاملا پخته شدن دولیوان آب توشون مونده باشه . |
مرحله 4 | ماست رو درظرفی ریخته وباقاشق بهم میزنیم تا شُل ورقیق شه. |
مرحله 5 | یک قاشق از نعنا خشک رو به ماست اضافه میکنیم. |
مرحله 6 | زرد چوبه ونمک رو به ماست اضافه میکنیم. |
مرحله 7 | ماست رو به قابلمه ی لپه وگوشت منتقل میکنیم ومرتب بهم میزنیم تا به اصطلاح ماست مون نَبُره ، |
مرحله 8 | وقتی ماستمون به جوش اومددیگه نیازی نیست بهم بزنید و زیر شعله رو کم میکنیم و ده دقیقه بهش زمان میدیم تا غذامون جا بیفته |
مرحله 9 | درظرفی روغن ریخته وپیاز خلالی رو در روغن سرخ میکنیم . |
مرحله 10 | یک قاشق باقی مونده ی نعنارو به پیازو روغن اضافه میکنیم. |
مرحله 11 | کشمش روهم یا جداگانه یا به پیاز اضافه میکنیم وسرخ میکنیم . |
مرحله 12 | حالا آبگوشت رو درکاسه می کِشیم و روشو باپیازداغ وکشمش تزیین میکنیم. نوش جان |