زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پیاز ۲ عدد |
لوبیا سفید ۱ پیمانه |
گوشت ۱ کیلوگرم |
دارچینبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرف مورد نظرتان كمی از دنبه گوشت را آب كنید و پیاز را به 4 قسمت تقسیم كرده و در آن خوب تفت بدهید و كمی زردچوبه و نمك به آن اضافه كنید. |
مرحله 2 | حالا گوشت را به مواد اضافه كرده و آن را آنقدر تفت بدهید تا تغییر رنگ دهد و كمی سفید شود. |
مرحله 3 | به غذا 6پیمانه آبجوش اضافه كنید و شعله را كمی زیاد كنید تا موادتان با هم كمی بجوشند |
مرحله 4 | پس از آن شعله را ملایم كرده و لوبیا را اضافه كنید و مجددا شعله را زیاد كنید تا دوباره غذا بجوشد |
مرحله 5 | حالا شعله را ملایم كنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید غذای شما جا بیفتد. |
مرحله 6 | در ظرفی مناسب كمی روغن یا كره را داغ كرده و مقداری زردچوبه و دارچین را در آن تفت دهید و در صورت تمایل رب گوجه فرنگی یا زعفران به غذایتان بیفزایید. |