زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
ذرت ۱ قوطی |
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری |
موسیر ۴ عدد |
آب سبزیجات ۴ فنجان |
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
گشنیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن را در یک مایه تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. |
مرحله 2 | پیاز را اضافه کرده و آن را تفت دهید . |
مرحله 3 | استاک سبزیجات را اضافه کنید و کنسرو ذرت،هم ذرت ها و هم آب آن را به مواد اضافه کنید. |
مرحله 4 | حرارت را زیاد کنید و مواد را به جوش آورید. |
مرحله 5 | بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید. |
مرحله 6 | روغن کنجد را بیفزایید و مقداری از موسیر خرد شده را نیز اضافه کنید. |
مرحله 7 | یک دقیقه این ترکیب را بجوشانید و سپس می توانید آن را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 8 | در ظرف سرو بکشید و روی آنرا با گشنیز و موسیر باقی مانده تزیین کنید. |