زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نمکبه مقدار لازم |
آب ۳ لیتر |
لیمو عمانی ۴ عدد |
گوشت ۰.۵ کیلوگرم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
نخود ۱/۲ فنجان |
سیب زمینی ۲ عدد |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مقداری از دنبه را در قابلمه یا ظرف مخصوص كه در همه جا پیدا میشه و میتونید بخرید آب میكنید. |
مرحله 2 | بعد پیاز رو به 4 قسمت تقسیم میكنید و كمی داخل دنبه تفت میدید و بعد گوشت رو بهش اضافه میكنید و قدری تفت میدید تا تغییر رنگ بده و ادویه و رب گوجه فرنگی رو هم بهش اضافه میكنید. |
مرحله 3 | سعی كنید كمی صبر كنید تا رب كاملا سرخ بشه. |
مرحله 4 | حالا نخود شسته شده و خیس خورده رو به مواد اضافه میكنید و مقداری آب داخلش میریزید. |
مرحله 5 | در اینجا بهترین روش اینه كه غذا رو روی منقل بذارید و روش سینی قرار بدید و كمی ذغال داغ هم روی در غذا بذارید اما احتمالا این كار برای شما سخت هست. |
مرحله 6 | میتونید درب ظرف رو ببندید و اون رو داخل فر قرار بدید و حرارتش رو زیاد كنید به خصوص شعله بالای فر و اجازه بدید غذای شما حدودا یك و نیم تا دو ساعت بپزه. |
مرحله 7 | البته حواستون باشه ظرف رو موقعی در فر قرار بدید كه مواد شما به جوش آمده باشن. |
مرحله 8 | حدود نیم ساعت مانده به حاضر شدن غذا ظرف رو خارج كنید و سیب زمینی و لیمو عمانی رو بهش اضافه كنید و دوباره داخل فر قرار بدید. |