زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۵۰۰ گرم |
نخود ۱ پیمانه |
کشک ۱ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
سیر ۲-۳ حبه |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
زعفران آب کرده ۲-۳ قاشق غذا خوری |
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
گردوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا یک عددپیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه کرده،فلفل سیاه و زردچوبه بهش اضافه کرده کمی که تفت خورد مقداری آب اضافه کرده تا گوشت پخته شود ،بعداز پخت استخوانهای گوشت رو ازش جدا کرد کناری میزاریم. |
مرحله 2 | نخود رو که 24 ساعت قبل خیس کردیم و آبش رو مرتب عوض کردیم رو داخل قابلمه ریخته با 1ق چ زیره اضافه کرده (تا نفخ نخود گرفته شود)تا بپزد. |
مرحله 3 | بعد یک پیاز دیگه رو نگین خرد کرده کمی تفت داده حالت عسلی شودزردچوبه و ادویه کاری هم اضافه کرده بهم زده بعد گوشت پخته شده و نخود پخته شده رو اضافه کرده حدود 7-8 دقیقه تفت میدیم. |
مرحله 4 | بعداز 20 دقیقه که پیاز داغ نرم شد زعفران،آب گوشت که از قبل داشتیم رو اضافه کرده در این مرحله مواد را با میکسر یا گوشت کوب میکس میکنیم بعد کشک رو که از قبل 10 دقیقه جوشانده را اضافه کرده،بعد سیر له شده و به دلخواه گردو خرد شده مقدار کمی(2ق غ) اضافه کرده با حرارت ملایم حدود 20-30 دقیقه روی شعله تا جا بیفتد. |