سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دیزی و آبگوشت و اشکنه آب کشک محلی

آب کشک محلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کشک ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیر داغ ۱/۲ قاشق غذا خوری
گردو ۴ عدد
نعنا خشک ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
آب کشک محلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آب کشک محلی
روش ساخت
مرحله 1پیاز را نگینی خرد کرده و خوب در روغن سرخ میکنیم.
مرحله 2وقتی پیازها سرخ شد، سیرداغ، نعنا، آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه و گردوها را به آن اضافه میکنیم.
مرحله 3بعداز یک دقیقه، آب کشک سابیده شده را به مواد میافزاییم.
مرحله 4در این زمان شعله را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیاید و سپس شعله آن را کم میکنیم و ده دقیقه میگذاریم با شعله کم ریز بجوشد.
مرحله 5برای تزئین غذا، میتوان از نعنا داغ و گردو استفاده کرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین