زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر خامه ای ۸۵ گرم |
کره ۱ قاشق غذا خوری |
پودر قند ۳ پیمانه |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | درون کاسه بزرگی، پنیر خامهای، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | اسانس نعنا را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل، رنگ مورد نظرتان را به مخلوط اضافه کرده و یا آن را سفید رها کنید. |
مرحله 3 | مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده، سپس آنها را درون پودر قند بغلطانید. |
مرحله 4 | آب نباتها را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آنها را با چنگال آغشته به پودر قند به شکل تخت درآورید. |
مرحله 5 | بگذارید حدود دو ساعت روی کاغذ روغنی خشک شوند، سپس آنها را درون فریزر یا یخچال قرار دهید. |