زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر قندکمی |
رنگ خوراکیکمی |
سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
اسانس ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
مرحله 1 | شکر ، آب و سرکه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه به جوش آمد 3 دقیقه بگذارید بجوشد ( دقت کنید رنگ شکر کاراملی نشود ) ، سپس از روی حرارت بردارید و اسانس مورد علاقه ، اّبلیمو و رنگ خوراکی را اضافه کنید. |
مرحله 2 | اجازه دهید مواد کمی سرد شوند ، داخل سینی کاغذ روغنی بیندازید ، کاغذ را چرب کنید و آبنبات را روی کاغذ بریزید و اجازه دهید آب نبات بسته شود. |
مرحله 3 | پس از بسته شدن ابنبات را با ضربه های پشت قاشق خرد کنید ، داخل بشقاب مقداری پودر قند بریزید و ابنبات ها را داخل پودر قند بزنید تا سطح ابنبات ها مات شود. |
مرحله 4 | پس از آماده شدن آبنبات های دریا را داخل ظرف دربسته یا کیسه فریزر بسته بندی کنید و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید ، این ابنبات ها مناسب برای مهمانی و جشن تولد و ساخت گیفت است. |