زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه شکلاتیبه مقدار لازم |
چوب آبنبات ۲۰ عدد |
شکلات ۱/۴ پیمانه |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
آرد کامل ۲/۳ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه |
کره ۱/۳ پیمانه |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
شکلات ۸۵ گرم |
مرحله 1 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالبهای مافین را با روغن چرب کنیدو کف آنها پودر کاکائو بپاشید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک قابلمه کوچک، شکلات، کره و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. |
مرحله 3 | سپس از روی حرارت بردارید و شکر سفید، شکر قهوهای، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد و نمک را بیفزایید. |
مرحله 4 | مایه به دست آمده را درون قالبهای مافین بریزید. نصف قاشق چایخوری شکلات فندقی خرد شده روی آنها بریزید و دوباره بقیه قالب را با مایه شکلاتی پر کنید. |
مرحله 5 | آنها را 12 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را از قالب خارج کنید. |
مرحله 6 | چوبهای آبنبات را درون آنها فرو کنید. خامه شکلاتی روی آنها بریزید و کنار بگذارید تا سفت شوند. |
مرحله 7 | برای خامه شکلاتی هم میتوانید در یک قابلمه 1/3 پیمانه کره، 6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، دو قاشق غذاخوری شوربای ذرت، دو پیمانه پودر قند و دو قاشق غذاخوری شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 8 | آنها را چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند. |