سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات آب نبات براونی

آب نبات براونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
خامه شکلاتیبه مقدار لازم
چوب آبنبات ۲۰ عدد
شکلات ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
آرد کامل ۲/۳ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۳ پیمانه
شیر ۲ قاشق غذا خوری
شکلات ۸۵ گرم
آب نبات براونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آب نبات براونی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنیدو کف آنها پودر کاکائو بپاشید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک قابلمه کوچک، شکلات، کره و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند.
مرحله 3سپس از روی حرارت بردارید و شکر سفید، شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد و نمک را بیفزایید.
مرحله 4مایه به دست آمده را درون قالب‌های مافین بریزید. نصف قاشق چایخوری شکلات فندقی خرد شده روی آنها بریزید و دوباره بقیه قالب را با مایه شکلاتی پر کنید.
مرحله 5آنها را 12 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس آنها را از قالب خارج کنید.
مرحله 6چوب‌های آب‌نبات را درون آنها فرو کنید. خامه شکلاتی روی آنها بریزید و کنار بگذارید تا سفت شوند.
مرحله 7برای خامه شکلاتی هم می‌توانید در یک قابلمه 1/3 پیمانه کره، 6 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، دو قاشق غذاخوری شوربای ذرت، دو پیمانه پودر قند و دو قاشق غذاخوری شیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 8آنها را چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین