سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی آب روغِنو (کاچی مخصوص کرمان)

آب روغِنو (کاچی مخصوص کرمان)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۳ قاشق غذا خوری
روغن حیوانی ۱ قاشق غذا خوری
چهارمغز ۴ قاشق غذا خوری
چهارزیره ۱ قاشق چای خوری
گل گاوزبان ۵۰ گرم
گلرنگ ۱ قاشق چای خوری
بابونه ۱ قاشق چای خوری
ادویه ۱ قاشق چای خوری
زعفرانکمی
نباتبه مقدار لازم
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری
آب روغِنو (کاچی مخصوص کرمان)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آب روغِنو (کاچی مخصوص کرمان)
روش ساخت
مرحله 1اول از همه گاوزبان و بابونه و گلرنگ رو با ۳لیوان آب دم میکنیم.
مرحله 2آرد برنج رو توی روغن تفت میدیم.
مرحله 3بعد بهش ادویه ها و چهار مغز و پودر نارگیل اضافه میکنیم.
مرحله 4گاوزبان که دم کشید صافش میکنیم و آبشو به مواد کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله 5زعفرون و نبات اضافه میکنیم و شیرینیشو اندازه میکنیم.
مرحله 6آبشو بسته به غلظتی که دوست دارین داشته باشه کم یا زیاد کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین