سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز آب دندون مازندرانی

آب دندون مازندرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
کره ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر قند ۱ لیوان
هل ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد برنج ۳ لیوان
آب دندون مازندرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت آب دندون مازندرانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره یا روغن رو باهمزن خوب هم میزنیم سپس پودرقند و تخم مرغو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد بکینگ پودر و هل و وانیل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مرحله 2سپس نوبت اضافه کردن آرد برنجه آرد رو اضافه میکنیم و همه مواد رو با قاشق یا دست مخلوط میکنیم شاید ازاین مقدار آرد بیشترببره تا جایی کم کم آرد اضافه کنین که هم خمیر به دست نچسبه هم خمیر زیاد سفت نشه یه خمیره لطیفی باید باشه .
مرحله 3واینکه ببینین خمیر نیاز به آرد داره یا نه به اندازه یه گلوله کوچیک از خمیر بردارین و مثل شکل شیرینی درش بیارین و بذارین تو فر و اجازه بدین بپزه اگه مثل کلوچه پخش شد و وارفت بدونین که خمیرتون نیاز به آرد داره اگه نه همون حالت موند که دیگه نیازی به اضافه کردن آرد نیست.
مرحله 4نکته خیلی مهمه این شیرینی مدت زمانه ورز دادن خمیرشه یعنی هرچی بیشتر ورزش بدی شیرینیت ترد تر میشه اگه عجله ندارین بذارین یه روز تو یخچال بمونه اگه نه که همون لحظه که خیلی ورزش دادین درستش کنید شاید ورز دادنش به 1 تا 2 ساعتم برسه.
مرحله 5حالا همه خمیر به اندازه گردی مثل شکل شیرینی بالا دربیارین و روشو طرح بدین و تخم خرفه بریزین روش و بذارین تو فر با دمای 150 درجه و مدت زمانشم بستگی به پختنش داره تهش باید طلایی بشه فقط درنظر داشته باشین وقتی شیرینی داغه به هیچ عنوان بهش دست نزنین که خورد میشه.بذارین سرد شد جداش کنین.نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین