سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اصفهان یخمه تُرُش

 یخمه تُرُش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمککمی
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ استکان
برنج ۱ استکان
گوشت ۲۵۰ گرم
به ۲ عدد
زردآلو ۲۰۰ گرم
آلو برقانی ۳۰ عدد
یخمه تُرُش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت یخمه تُرُش
روش ساخت
مرحله 1گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم‌پز شود.
مرحله 2 آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم‌پز شوند.
مرحله 3برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد و آب آن کشیده شود.
مرحله 4بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته‌های آلوها را به تعداد آن‌ها خارج کنید.
مرحله 5بعد از بیرون آوردن هسته‌ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود.
مرحله 6سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین