زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
شکر ۳/۴ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
کره ۱/۲ پیمانه |
آرد ۱.۵ پیمانه |
پودر بادام ۲ قاشق غذا خوری |
گیلاس ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم |
مرحله 2 | گیلاس ها را شسته هسته آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم سپس روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود |
مرحله 3 | حدود8 عدد گیلاس هم به صورت کامل یا دو نیم شده برای روی کیک کنار میگذاریم |
مرحله 4 | آرد نمک بیکینگ پودر و پودر بادام را باهم مخلوط و الک کرده و کنار میگذاریم |
مرحله 5 | کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و میگذاریم تا خنک شود |
مرحله 6 | تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کرم سفید رنگی بدست آید |
مرحله 7 | سپس وانیل کره و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی باهم مخلوط میکنیم |
مرحله 8 | حالا مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا مخلوط صاف و یک دستی بدست آید |
مرحله 9 | سپس گیلاس خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم |
مرحله 10 | مایع کیک را به قالب مورد نظر که از قبل چرب شده منتقل کرده و بعد مقداری گیلاس کامل یا نیمه روی کیک چیده و کیک را به مدت 40 تا45 دقیقه میپزیم تا روی کیک طلایی شود |