سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک گیلاس

 کیک گیلاس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
آرد ۱.۵ پیمانه
پودر بادام ۲ قاشق غذا خوری
گیلاس ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک گیلاس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک گیلاس
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم
مرحله 2گیلاس ها را شسته هسته آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم سپس روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود
مرحله 3حدود8 عدد گیلاس هم به صورت کامل یا دو نیم شده برای روی کیک کنار میگذاریم
مرحله 4آرد نمک بیکینگ پودر و پودر بادام را باهم مخلوط و الک کرده و کنار میگذاریم
مرحله 5کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و میگذاریم تا خنک شود
مرحله 6تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کرم سفید رنگی بدست آید
مرحله 7سپس وانیل کره و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی باهم مخلوط میکنیم
مرحله 8حالا مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا مخلوط صاف و یک دستی بدست آید
مرحله 9سپس گیلاس خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم
مرحله 10مایع کیک را به قالب مورد نظر که از قبل چرب شده منتقل کرده و بعد مقداری گیلاس کامل یا نیمه روی کیک چیده و کیک را به مدت 40 تا45 دقیقه میپزیم تا روی کیک طلایی شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین