زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۱ کیلوگرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
پودر سوخاریبه مقدار لازم |
گردو ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم |
قارچ ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینی ها را با آب بپزید. سپس صبر کنید تا سرد شوند. پوست آنها را بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید. |
مرحله 2 | تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به شکل کوکوهای کوچکی درست کنید. |
مرحله 3 | قارچ، پنیر، گردو و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط قارچ، پنیر و گردو را داخل هر یک از کوکوها قرار داده و به شکل دلخواه آن را فرم دهید. |
مرحله 4 | کوکوها را داخل پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید. |
مرحله 5 | در صورت دلخواه، داخل این کوکو را می توانید با مایه ی ماکارونی هم پُر کنید. |