زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
باقلا ۳۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
شوید ۴-۳ قاشق سوپ خوری |
آرد گندم ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۳-۲ عدد |
روغن ۴-۳ قاشق سوپ خوری |
سیر ۳-۴ حبه |
سیب زمینی ۱ عدد |
مرحله 1 | باقالی ها را بشویید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سپس آن را به همراه سیب زمینی، سیر و پیاز داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. |
مرحله 2 | مواد را داخل کاسه بریزید. شوید نمک، فلفل سیاه و زرچوبه و 2 عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ دیگر نیز اضافه کنید. |
مرحله 3 | داخل تابه متوسط روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مواد را داخل روغن بریزید. شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا پخته و طلایی شود. |
مرحله 4 | سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز طلایی شود. |