زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمکبه مقدار لازم |
سیر ۳ حبه |
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
آبلیمو ۴ قاشق غذا خوری |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
میگو ۱ کیلوگرم |
فلفلبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا میگوهای پاك شده را بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا آب اضافی آنها كاملا گرفته شود. |
مرحله 2 | داخل ظرف در داری سیر را رنده كرده و به همراه آبلیمو ، جعفری خرد شده ، زعفران ، نمک و فلفل مخلوط كرده و میگوهای خشك شده را به آن اضافه كنید |
مرحله 3 | تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید ، درپوش ظرف را قرار داده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود. |
مرحله 4 | پس از مدت زمان لازم میگوها را از یخچال خارج کنید ، سیخ های چوبی را نیم ساعت داخل آب سرد قرار دهید و میگوها را به سیخ ها بکشید |
مرحله 5 | کره را آب کرده سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و با قلمو از مخلوط روغن ها روی میگوها بکشید تا خوب چرب شوند. |
مرحله 6 | داخل تابه ای نچشب میگوها را سرخ كنید و در حین پخت مرتب روی آنها روغن بزنید تا خشك نشوند. |