زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۱ کیلوگرم |
پیاز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
کره ۱۰۰ گرم |
روغن ۷۵ گرم |
رب ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا گوشتها را به صورت دراز دراز و كبابی برش داده (حدوداً 1/5 تا 2 سانت ضخامت داشته باشد) و حداقل به مدت 3 ساعت در پیاز خلال شده و زعفران و آبلیمو، نمك ،فلفل و سایر افزودنی های دلخواه مثل برگ بو و ...می خوابانیم. |
مرحله 2 | سپس گوشتها را به سیخ كشیده به طوری كه یك در میان گوشت و پیاز باشد و اگر از فلفل دلمه ای نیز استفاده می كنیم می توان آن را میان گوشت و پیاز اضافه كرد . |
مرحله 3 | بعد داخل قابلمه ای كه از قبل با یك لایه پیاز حلقه شده یا گوجه فرنگی حلقه شده چیده ایم روی هم می گذاریم. |
مرحله 4 | در آخر یك لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم و دو قاشق غذاخوری رب اضافه می كنیم و به مدت یك ساعت با حرارت كم می گذاریم تا بخارپز شود.در اواخر پخت زعفران دم کرده نیز روی گوشتها می ریزیم. |