زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد گندم ۲ پیمانه |
شکر ۶ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
زعفران آب کرده ۱/۴ پیمانه |
گلاب ۱/۴ پیمانه |
آب ۶ پیمانه |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
خلال بادامبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتداآردگندم راالک کرده وداخل قابلمه ریخته وشروع به تفت دادن میکنیم تارنگش تغییربکنه ولی تیره نشه بعدروغن رااضافه کرده ودوباره تفت میدیم درحدی که بوی خامی آردازبین بره. |
مرحله 2 | بعدحرارت راخاموش کرده تاآردسردبشه وقتی سردشدآب بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم جوری که کاملایکدست بشه وهیچ گلوله ای ازآردوجودنداشته باشه ودوباره روی حرارت میگذاریم وباشعله ی کم آردرامیپزیم . |
مرحله 3 | دائم مخلوط آب وآردراهم میزنیم تاته نگیره تاوقتی که کاملابوی خامی آردازبین بره دراین مرحله شکررابهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم وبعدازآن زعفران آب زده رااضافه میکنیم . |
مرحله 4 | وقتی موادکاملاباهم مخلوط شدوکاچی خوب پخته شدلحظه ی آخرگلاب رابهش اضافه میکنیم ومخلوط کرده وازروی حرارت برمیداریم( غلظت کاچی بایدمثل فرنی باشه چون وقتی سردبشه غلیظ ترمیشه) وقتی تقریباخنک شدداخل ظرف کشیده وتزیین میکنیم . |