زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پرتقال ۱ عدد |
ژله ۱ بسته |
ژله پرتقال ۱ بسته |
شکر ۲/۳ پیمانه |
شیر ۱/۱/۴ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
خامه ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | قالب دسر را چرب کرده و شکر پاشی میکنیم و در فریزر میگذراریم .این کار به فرایند برگرداندن دسر کمک فراوان میکند. |
مرحله 2 | پرتقال را پوست گرفته و برشهای گرد میدهیم . |
مرحله 3 | ژله بیرنگ را اماده کرده و قالب را از فریزر در اورده و پرتقالها را میچینیم و کم کم مایع ژله را روی پرتقال ریخته به شکلی که پرتقالها شناور نشوند . |
مرحله 4 | شاید 3 یا 4 قاشق کافی باشد .حالا قالب را در فریزر گذاشته تا این لایه ببندد .فقط مراقب باشید یخ نزند ... |
مرحله 5 | این قسمت حالا بسته شده و پرتقالها فیکس شدند .بقیه ژله را روی ان میریزیم و مجددا تو یخچال و در صورت داشتن عجله در فریزر میگذاریم...ژله پرتقال را روی الورا میریزیم و میگذاریم ببندد. |
مرحله 6 | زرده ها را به همراه نیمی از شکر و وانیل با دور کند زده تا یکدست شود.سپس مابقی شکر را افزوده و همزدن را ادامه میدهیم تا کرم سفید و کشداری حاصل شود ..در ظرف لعابی شیر را ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید .. |
مرحله 7 | حالا حرارت را کم کرده مایع زرده را ریخته و مرتب هم میزنیم و جوش اول را که زد از روی حرارت برمیداریم ..حالا ژلاتین بن ماری شده را در ان میریزیم و بعد از خنک شدن خامه یا بستنی را اضافه میکنیم . |
مرحله 8 | حالا با قاشق کرم اماده را روی ژله گرفته شده میریزیم و در فریزر میگذاریم و قتی گرفت داخل یخچال گذاشته و 3 تا 5 ساعت استراحت میدهیم.برای برگرداندن از اب گرم یا سشوار میتوان استفاده کرد. |
مرحله 9 | روی این دسر را با خامه تزیین کنید. |