سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله کرم باواریا

 ژله کرم باواریا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پرتقال ۱ عدد
ژله ۱ بسته
ژله پرتقال ۱ بسته
شکر ۲/۳ پیمانه
شیر ۱/۱/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
ژله کرم باواریا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله کرم باواریا
روش ساخت
مرحله 1قالب دسر را چرب کرده و شکر پاشی میکنیم و در فریزر میگذراریم .این کار به فرایند برگرداندن دسر کمک فراوان میکند.
مرحله 2پرتقال را پوست گرفته و برشهای گرد میدهیم .
مرحله 3ژله بیرنگ را اماده کرده و قالب را از فریزر در اورده و پرتقالها را میچینیم و کم کم مایع ژله را روی پرتقال ریخته به شکلی که پرتقالها شناور نشوند .
مرحله 4شاید 3 یا 4 قاشق کافی باشد .حالا قالب را در فریزر گذاشته تا این لایه ببندد .فقط مراقب باشید یخ نزند ...
مرحله 5این قسمت حالا بسته شده و پرتقالها فیکس شدند .بقیه ژله را روی ان میریزیم و مجددا تو یخچال و در صورت داشتن عجله در فریزر میگذاریم...ژله پرتقال را روی الورا میریزیم و میگذاریم ببندد.
مرحله 6زرده ها را به همراه نیمی از شکر و وانیل با دور کند زده تا یکدست شود.سپس مابقی شکر را افزوده و همزدن را ادامه میدهیم تا کرم سفید و کشداری حاصل شود ..در ظرف لعابی شیر را ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید ..
مرحله 7حالا حرارت را کم کرده مایع زرده را ریخته و مرتب هم میزنیم و جوش اول را که زد از روی حرارت برمیداریم ..حالا ژلاتین بن ماری شده را در ان میریزیم و بعد از خنک شدن خامه یا بستنی را اضافه میکنیم .
مرحله 8حالا با قاشق کرم اماده را روی ژله گرفته شده میریزیم و در فریزر میگذاریم و قتی گرفت داخل یخچال گذاشته و 3 تا 5 ساعت استراحت میدهیم.برای برگرداندن از اب گرم یا سشوار میتوان استفاده کرد.
مرحله 9روی این دسر را با خامه تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین