زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
بستنی ۱/۱/۲ لیوان |
آناناس ۴ تکه |
بیسکویت ۱۰ عدد |
مرحله 1 | مقدار موادی که مطرح شد برای ظرف مستطیل با طول ۲۲ سانتی متر کافی است، درصورت تمایل موادمورد نیاز برای تهیه این دسر را اضافه یا کم نمایید. |
مرحله 2 | به اندازه ظرف مورد نظر خودتون باشه کف ظرف مورد نظر را با سلفون را پلاستیک فریزر به طور کامل بپوشانید. سپس آناناس ها را برش زده و کف قالب بچینید. |
مرحله 3 | حال نصف پودر ژله را در نصف لیوان آب جوش حل نموده و سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید و بعد از حل شدن کامل ژله را روی آناناس ها بریزید و حدود دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله به طور کامل ببندد. |
مرحله 4 | باقیمانده پودر ژله را نیز در نصف لیوان آب جوش حل نموده وبعد از اضافه کردن نصف لیوان آب سرد، آن را به بستنی اضافه نموده و هم می زنیم تا یکدست شود. |
مرحله 5 | قالب را از یخچال خارج نموده و مایه بستنی و ژله را داخل آن ریخته و مجددا به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را کمی بگیرد. |
مرحله 6 | سپس بیسکویت ها را روی آن چیده و مجددا به مدت یکساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده شود.نوش جان |