سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله بستنی نیمرو

 ژله بستنی نیمرو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
ژله پرتقال ۱ بسته
آب ۲ لیوان
بستنی ۲ لیوان
جا تخم مرغی ۱ عدد
ژله بستنی نیمرو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله بستنی نیمرو
روش ساخت
مرحله 1ژله پرتقال 1بسته با 1لیوان اب جوش را مخلوط کرده روی بخار کتری قرار داده تا شفاف بشه.
مرحله 2بگذارید کنار تا خنک بشه بعد چند قاشق بستنی اب شده اضافه کرده تا کمی رنگش تغییر کنه خوب هم بزنید بعد داخل ظرف جا تخم مرغی که قبلا با قلمو چرب کردید قرار داده و در یخچال بگذارید.
مرحله 3بعد از اینکه ژله کاملا خودشو گرفت، با حوصله دورش رو با چاقوی کوچک و نوک تیز از قالب جدا میکنیم و ته قالب رو چند ثانیه زیر آب داغ میگیریم و با چند ضربه ی فنی خارجشون میکنیم و میچینیم تو دیس.
مرحله 4حالا میریم سراغ سفیده:
مرحله 51بسته ژله الوورا با 1لیوان اب جوش را مخلوط کرده روی بخارکتری قرار داده تا شفاف بشه بعد بگذاربد کنار تا خنک بشه 1لیوان بستنی که قبلا گذاشتیم تقریبا اب شده اضافه می کینم خوب مخلوط کرده نصف این مایه رو تو ظرف که کیسه فریزر چرب شده دارد ریخته در یخچال قرار میدیم وقتی خودشو گرفت ژله پرتقالی رو با کارد از کناره ها جدا کرده ارام نوک قاشق یا کارد رو بندازین در میاد و روی ژله بستنی سفید بریزید بعد بقیه ژله بستنی سفید را که نگه داشته بودیم ارام از کناره ها ریخته در یخچال قرار میدیم بعد از گرفتن برشهای نامنظم، در ظرف سرو میکنیم.
مرحله 6نکته ای هست اولا کمی دیس رو چرب کرده .دوما لایه ی آلوئه وراتون رو خیلی ضخیم نکنید. هر چی نازکتر باشه، هم زودتر می بنده و هم طبیعی تر در میاد!
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین