سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی پیراشکی گوشت بخارپز

 پیراشکی گوشت بخارپز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
کنجدبه مقدار لازم
سس سویا ۲ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری
پیازچه ۵ عدد
سیر ۱ حبه
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
روغن ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۲/۳ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
مخمر ۱ قاشق چای خوری
آرد گندم ۱.۵ لیوان
پیراشکی گوشت بخارپز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پیراشکی گوشت بخارپز
روش ساخت
مرحله 1داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر ، مخمر ، نمک و پودر قند را مخلوط کنید
مرحله 2سپس آب را کم کم اضافه کنید تا به شکل خمیر شود ، روغن را اضافه کنید و 5 دقیقه خمیر را با دست به آرامی ورز دهید ( دقت کنید که خمیر در این مرحله کمی چسبنده است ).
مرحله 3پس از ورز دادن با دست خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی ظرف حوله ای مرطوب قرار دهید و به مدت 1 – 2 ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر 2 برابر شود ( خمیر در ابتدا کمی چسبنده است اما پس از مدت زمان و افزایش حجم نرم خواهد شد ).
مرحله 4پیازچه ها را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس گوشت چرخ کرده ، سیر خرد شده ، پودر زنجبیل ، سس سویا ، سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کنید
مرحله 5و با دست ورز دهید تا مایه گوشت یکدست شود.
مرحله 6خمیر را پس از مدت زمان لازم به 5 قسمت مساوی تقسیم و کف دست تان گرد کنید
مرحله 7خمیرها را 10 دقیقه به حال خود رها کنید تا استراحت کنند سپس هر خمیر را با وردنه پهن کنید
مرحله 8اطراف هر خمیر را جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید.
مرحله 9خمیرها را روی کاغذ روغنی که گرد برش زده اید یا کاغذ مخصوص نان شیرینی قرار دهید سپس به مدت 20 دقیقه خمیرها را به حال خود رها کنید تا استراحت کنند ( استراحت خمیر برای ترد شدن نان پس از پخت میباشد ، کاغذ روغنی برای جلوگیری از مرطوب شدن خمیر در زمان پخت میباشد ).
مرحله 10در مدت زمانی که خمیر استراحت میکند تکه های کوچکی از خمیر را با رنگ خوراکی رنگ کنید ، تکه های خمیر را مرطوب کنید و به شکل گوش و بینی روی پیراشکی بچسبانید ، برای چشم عروسک نیز مقداری کنجد را مرطوب کنید و در جای چشم ها قرار دهید.
مرحله 11خمیرها را بهمراه کاغذ روغنی به مدت 20 – 30 دقیقه داخل بخارپز قرار دهید تا بپزند سپس برش بزنید و سرو کنید ( میتوانید از مواد دیگری نیز داخل این پیراشکی استفاده کنید ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین