زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک اسفنجی ۱ عدد |
کنسرو میوه های مخلوط ۱ قوطی |
خامه ۲ پیمانه |
شیر ۴ پیمانه |
پودر کاستارد ۴ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ پیمانه |
ژله توت فرنگی ۱/۲ بسته |
سیب ۱ عدد |
پرتقال ۱ عدد |
مرحله 1 | کیک را از وسط ببرید. |
مرحله 2 | ژله را طبق دستور آماده کنید. |
مرحله 3 | خامه را هم بزنید تا غلیظ شود. |
مرحله 4 | میوه ها را پوست کنده و تکه کنید. |
مرحله 5 | ابتدا پودر کاسترد را با کمی شیر مخلوط کنید. |
مرحله 6 | بقیه شیر را به جوش بیاورید، شکر و کاسترد حل شده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. |
مرحله 7 | روی اولین لایه کیک مقداری کاسترد بریزید؛ سپس روی آن میوه تازه بچینید. کمی ژله روی آن قرار دهید، سپس لایه دوم کیک را روی مواد قرار دهید. |
مرحله 8 | روی لایه دوم نیز کاسترد و بقیه میوه را بریزید، سپس خامه را بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. |