زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نمکبه مقدار لازم |
پنیر گودا ۱۵۰ گرم |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری |
ماست ۲ قاشق غذا خوری |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۱ عدد |
هویج ۲ عدد |
پیاز ۵۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سینه مرغ ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه چرخ کنید ( من یه بار مرغ رو تنها چرخ کردم بعد یه دور دیگه باپیاز). سیب زمینی و هویج رو من باهم توی خرد کن خرد کردم خیلی ریز. میشه هر دو رو رنده کرد. |
مرحله 2 | زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم،زرده رو کاملاًمی زنیم تا سفید بشه، بعد مرغ و پیاز و توی رزده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد سیب زمینی و هویج رو،بعد روغن مایع و ادویه و پنیر گودا رو اضافه می کنیم. |
مرحله 3 | پیاز کوهی و جعفری رو هم حسابی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم در این قسمت ماست رو اضافه می کنیم. مواد رو حسابی مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ رو به مواد اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | مواد رو توی ظرف مناسب فر که کف آن رو با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و رویش رو با فویل می پوشانیم. روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار می دهیم. |
مرحله 5 | حدود ١۵ دقیقه آخر پخت کاغذ آلمینیوم رو از روی ظرف برمی داریم تا روی پودینگ مون طلایی بشود. برای سرو پودینگ ها رو برش می دهیم با سبزی جات دلخواه سرو می کنیم. |