سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی پودینگ مرغ

 پودینگ مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
نمکبه مقدار لازم
پنیر گودا ۱۵۰ گرم
جعفری ۳ قاشق غذا خوری
آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری
ماست‏ ۲ قاشق غذا خوری
روغن ۱ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سینه‌ مرغ ۵۰۰ گرم
پودینگ مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پودینگ مرغ
روش ساخت
مرحله 1مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه چرخ کنید ( من یه بار مرغ رو تنها چرخ کردم بعد یه دور دیگه باپیاز). سیب زمینی و هویج رو من باهم توی خرد کن خرد کردم خیلی ریز. میشه هر دو رو رنده کرد.
مرحله 2زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم‌،‌زرده رو کاملاً‌می زنیم تا سفید بشه،‌ بعد مرغ و پیاز و توی رزده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد سیب زمینی و هویج رو،‌بعد روغن مایع و ادویه و پنیر گودا رو اضافه می کنیم.
مرحله 3 پیاز کوهی و جعفری رو هم حسابی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم در این قسمت ماست رو اضافه می کنیم. مواد رو حسابی مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ رو به مواد اضافه می کنیم.
مرحله 4مواد رو توی ظرف مناسب فر که کف آن رو با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و رویش رو با فویل می پوشانیم. روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار می دهیم.
مرحله 5حدود ١۵ دقیقه آخر پخت کاغذ آلمینیوم رو از روی ظرف برمی داریم تا روی پودینگ مون طلایی بشود. برای سرو پودینگ ها رو برش می دهیم با سبزی جات دلخواه سرو می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین